Eνέσιμη μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία πρωτοξεκίνησε το 1958 στην Γαλλία από τον Dr. Michel Pistor. Από το 1987 χρησιμοποιείται στην Ιατρική σε πολλές ειδικότητες αλλά και στην Αισθητική με κύριο στόχο την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.
Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία PISTOR ELIANCE δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και ρετινόλη. Αυτό μεγιστοποιει το αποτέλεσμα των θεραπειών μας και εχει εφαρμογή σε θεραπείες αντιγήρανσης, ουλών, μελάσματος, αλωπεκιών, κυτταρίτιδας . Στην μεσοθεραπεία του προσώπου αρκεί μία μεσοθεραπεία για ενυδάτωση και λάμψη. Ωστόσο επαναλλαμβανόμενες θεραπείες, 3-5, με μεσοδιάστημα από 15 ημέρες εώς ένα μήνα χρειάζονται για την διόρθωση ρυτίδων, ουλών ακμής ή μελάσματος. Το βασικό πρωτόκολλο είναι 4 – 6 συνεδρίες. Ωστόσο η μεσοθεραπεία εξατομικεύεται ανάλογα με την ανάγκη της επιδερμίδας.


 

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί θεραπεία εισόδου ειδικών διαλυμάτων στο χόριο και τον υποδόριο ιστό και χρησιμοποιείται επίσης σε περιοχές του σώματος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Παράλληλα, είναι και αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.


 

Βαθύς Καθαρισμός Dermalogica

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια απαραίτητη φροντίδα του δέρματος που απαιτείται στη σύγχρονη ζωή του ανθρώπου. Επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την απομάκρυνση των ρύπων του δέρματός μας. Με τα επαγγελματικά πρωτόκολλα της Dermalogica αυτή η διαδικασία παρέχεται με τις υψηλής ποιότητας συνθέσεις σε δραστικά συστατικά και ταυτόχρονα προσφέρει ενυδάτωση δέρματος αλλα και μια εμπειρία ευεξίας.


 

Βαθύς Καθαρισμός PHformula

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια απαραίτητη φροντίδα του δέρματος που απαιτείται στη σύγχρονη ζωή του ανθρώπου. Επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την απομάκρυνση των ρύπων του δέρματός μας. Με τα επαγγελματικά πρωτόκολλα της PhFormula χρησιμοποιούμε τα οφέλη των οξέων σε νέες εξελιγμένες συνθέσεις που δεν ερεθίζουν σε συνδυασμό με ενεργά συστατικά βιταμινών μετατρέποντας τον βαθύ καθαρισμό σε ολοκληρωμένη εξατομικευμένη θεραπεία.


 

Βαθύ Καθαρισμός Υπερήχων

Ο βαθύς καθαρισμός με την χρήση των Υπερήχων απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από την επιφάνεια του δέρματος. Με άμεση λείανση, λεύκανση και λάμψη στο δέρμα. Ακολουθείται ενυδάτωση του δέρματος.


 

Σύσφιξη και ενυδάτωση προσώπου με ραδιοσυχνότητες RF

Οι Ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν ό,τι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη, λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και ιδανική για κάθε τύπο δέρματος.


 

Δερμοαπόξεση με διαμάντι Vitapeel

Πρόκειται για μία εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας. Είναι μία μη επεμβατική μέθοδος απομάκρυνσης της εξωτερικής κεράτινης επιδερμικής στιβάδας, με τη βοήθεια της προηγμένης συσκευής Vitapeel Ion,  η κεφαλή της οποίας εκτοξεύει μικρομοριακούς κόκκους από κορούνδιο. Το κορούνδιο είναι μία ορυκτή ουσία, φιλική στο δέρμα και υποαλλεργικής σύστασης, η οποία είναι γνωστή παγκοσμίως για τη σκληρύτητά της (σκληρύτητα 9) όταν το διαμάντι παρουσιάζει σκληρύτητα 10!


 

Eνυδάτωση με υαλουρονικό οξύ (Hyalaronic Acid)

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο του χορίου, δηλ. της στιβάδας του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Είναι εξαιρετικά υδρόφιλο συστατικό και εξαιτίας αυτής της ιδιότητάς του προσφέρει κορυφαία ενυδάτωση, συγκρατώντας υγρασία στο δέρμα. Μαζί με το κολλαγόνο λειτουργούν σαν λιπαντικοί παράγοντες στον συνδετικό ιστό, κάνοντας την επιδερμίδα πιο ελαστική και νεανική. Το υαλουρονικό οξύ εκτός από αντιγηραντικές ιδιότητες προσφέρει και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. έχει την ιδιότητα να συγκρατεί και να απορροφά νερό. Και μαζί με βιταμίνες, το υαλουρονικό οξύ εγχέεται στο δέρμα μέσω της μεσοθεραπείας( ενέσιμη ή μη ενέσιμη), βελτιώνοντας παράλληλα και τον τόνο της επιδερμίδας.


 

Αντιοξείδωση - Λεύκανση με VitC

H VitC ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μειώνει τη φλεγμονή και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει τα σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες και τον ήλιο. Ακόμη, έχει τη δυνατότητα να προστατεύει το δέρμα από μελλοντικές φθορές, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει, ότι μπορεί να αντικαταστήσει το αντηλιακό. Οι θεραπείες με VitC μπορούν να αποτελέσουν μια μεμονωμένη θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης είτε να συνδυαστούν με άλλα αντιγηραντικά συστατικά βιοναζωογονόντας το γηρασμένο δέρμα με ενέσιμη μεσοθεραπεία ή μη ενέσιμη.


 
 

Aντιγήρανση με πολυβιταμίνες (Vitamins : B,C,A,E)

Η βιταμίνη Α βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, επιταχύνοντας τη διαδικασία της ανανέωσης των κυττάρων δρώντας σαν micro – peeling. Διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος. Οι βιταμίνες Ε και C είναι τα πιο κοινά αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από τις αρνητικές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας. Το σύμπλεγμα των βιταμινών B ,B1 βοηθάει στη μείωση πρηξίματος κάτω από τα μάτια και μαύρων κύκλων, Β2 μείωνει την έκκριση του σμήγματος πρόληψη για φαγέσωρες, Β3 βελτίωνει την ενυδάτωση του δέρματος, Β5 βοηθά στην αναγέννηση και ανάπλαση δέρματος, Β6 εξισορρόπηση του κυτταρικού νατρίου και καλίου.


 

Microzone treatment 30 Dermalogica

Οι θεραπείες MicroZone αποτελούν την ιδανική λύση για άμεση γρήγορη ανανέωση και ενυδάτωση δέρματος μέσα σε 30 λεπτά. Συστήνεται σε ανθρώπους με πιεσμένο πρόγραμμα και αποτελεί μια πρώτη γνωριμία στην εμπειρία της Dermalogica.


 

Αρωματοθεραπεία - Μάλαξη Προσώπου

Στην αρωματοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιούμε επαγγελματικά προιόντα που περιέχουν μείξεις αιθέριων ελαίων με συνδυαστικές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα άλλα και όλο τον οργανισμό μιας και διεισδύουν άμεσα μέχρι και την κυκλοφορία του αίματος. Η μάλαξη προσώπου με την δράση των αιθέριων ελαίων καταπολεμάει το άγχος και το στρες, αφού χαλαρώνουν ο νους και η ψυχή!


 
 

Προϊόντα αντιηλιακής προστασίας