ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Ενέσιμη μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία πρωτοξεκίνησε το 1958 στην Γαλλία από τον Dr. Michel Pistor. Από το 1987 χρησιμοποιείται στην Ιατρική σε πολλές ειδικότητες αλλά και στην Αισθητική με κύριο στόχο την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.
Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία PISTOR ELIANCE δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες, ρετινόλη αλλά και λιποδιαλυτικέςαντικυτταριτιδικές για το σώμα. Αυτό μεγιστοποιει το αποτέλεσμα των θεραπειών μας και εχει εφαρμογή σε θεραπείες αντιγήρανσης, ουλών, μελάσματος, αλωπεκιών, λιποδιάλυσης ,κυτταρίτιδας . Στην μεσοθεραπεία του σώματος αρκεί μία μεσοθεραπεία για ενυδάτωση και σύσφιξη. Ωστόσο επαναλλαμβανόμενες θεραπείες, (3-5) με μεσοδιάστημα από 15 ημέρες εώς ένα μήνα χρειάζονται για την διόρθωση τοπικού λίπους, κυττταρίτιδας και διόρθωση περιγράμματος.


 

LipoX Cavitation

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος. Με τη δράση των υπερήχων δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου, φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση (cavitation) που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό μας σύστημα . Συνδυάζεται με λεμφική παροχέτευση αμέσως μετά για καλύτερα αποτελέσματα. Αντιμετωπίζει άμεσα και γρήγορα τοπικό πάχος και κυταρίττιδα.


 

Θεραπεία T2 Cavitation & RF

H θεραπεία T2 Cavitation & Rf συνδυάζει δύο ισχυρές τεχνολογίες για την καταπολέμηση του λίπους σε μία κεφαλή. Η ενέργεια των υπερήχων με το φαινόμενο της σπηλαίωσης- cavitation που διασπά άμεσα το υποδόριο λίπος και οι ραδιοσυχνότητες RF που επιδρούν άμεσα στους ινοβλάστες του δέρματος και ενεργοποιούν του ιστούς της σύσφιξης. Η δράση της λιποδιάλυση και της σύσφιξης ταυτόχρονα δίνει άμεσα στο σώμα θεαματικά μόνιμα αποτελέσματα.


 

Φύκια Dermalogica

Τα φύκια χρησιμοποιούνται κυρίως στην θεραπεία, στον έλεγχο και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, επειδή το θαλασσινό νερό και τα φύκια συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό και εμποδίζει την δημιουργία της. Η θεραπεία με φύκια βοηθάει στην αναδόμηση των κυττάρων και δρα για την σύσφιξη, αποβολή τοξίνων και άχρηστων ουσιών από τον οργανισμό.


 

Pressotherapy

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης, η οποία κινητοποιεί την λέμφο και βοηθά στην αποβολή των μεταβολικών αποβλήτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και παράλληλα να βελτιώνεται η όψη του φλοιού της κυτταρίτιδας. Διεγείρει και τονώνει τους μυς και τις αρθρώσεις, και ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς. Βοηθά στην χαλάρωση, ξεκουράζει και ανακουφίζει τους μυϊκούς σπασμούς. Το μασάζ διεγείρει τα ευαίσθητα σημεία των κινητικών νεύρων, ανακουφίζει από το στρες και την ένταση, δίνοντας μια αίσθηση ευεξίας.


 

Ενυδάτωση σώματος

Οι θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης του σώματος είναι εξίσου σημαντικές με αυτές του προσώπου μας και βοηθούν στη λεία λαμπερή εμφάνιση της επιδερμίδας μας αλλά και στη βελτίωση της κυτταρίτιδας και της σύσφιξης.


 

Θεραπεία Fuoco

Η σειρά σώματος FUOCO στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Διαθέτει ενεργά συστατικά προερχόμενα από ηφαιστειακά πετρώματα και άλλα φυσικά συστατικά, τα οποία σμιλεύουν το σώμα , ρυθμίζουν και τονώνουν τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, με εστιασμένη δράση ενάντια στο λίπος και την κυτταρίτιδα αλλά και με αντιγηραντική και τονωτική δράση.


ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ