ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η αποτρίχωση είναι μέρος της σύγχρονης φροντίδας ομορφιάς, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Το κέντρο αισθητικής μας, σας βοηθά να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και να αποκτήσετε ένα απαλό και βελούδινο δέρμα.

 

Laser Αποτρίχωση SOPRANO ICE

Η επαναστατική μέθοδος αποτρίχωσης, που άλλαξε όλα όσα ξέραμε για τη μέθοδο αποτρίχωσης laser.
Το Soprano Ice είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και κάθε τύπο τρίχας.
Είναι ιδανικό ακόμη και για τα μαυρισμένα ή ευαίσθητα δέρματα.
Δείτε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες!


 

Φωτοαποτρίχωση APILUX 2G

Aποτελεί μία ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης, με πολύ γρήγορα και ανώδυνα αποτελέσματα.
Αντιμετωπίζουμε την τριχοφυΐα μία για πάντα χρησιμοποιώντας το φάσμα του φωτός.
Πρόκειται για μία ανώδυνη μέθοδο, η οποία δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα, κάνοντας το ζήτημα της φωτοαποτρίχωσης μία πολύ εύκολη υπόθεση.


 

Ριζική αποτρίχωση με βελόνα APILUS

Με τη μέθοδο της θερμόλυσης και ηλεκτρόλυσης ταυτόχρονα του Αpilus , διοχετεύεται, μέσω μίας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας, ένα είδος ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής συχνότητας για κλάσματα δευτερολέπτου στον θύλακα της τρίχας, η οποία στη συνέχεια αφαιρείται πανεύκολα με ένα τσιμπιδάκι. Τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα και χρησιμοποιείται κυρίως για ορμονοεξαρτώμενες περιοχές ή τριχοφυία που επιμένει μετά από άλλες μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης.


 

Προσωρινή αποτρίχωση με χαλάουα

H χαλάουα, είναι ένα φυσικό υλικό από λεμόνι ζάχαρη και νερό . Το μείγμα απλώνεται στο δέρμα και έπειτα τραβιέται το ίδιο χωρίς ταινία όπως το κερί, αποσπώντας απότομα τις τρίχες που εγκλωβίζονται μέσα σε αυτό . Χρησιμοποιείται για αποτρίχωση σώματος, αλλά και προσώπου.Είναι η καλύτερη μέθοδος για τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως άνω χείλος,μασχάλη, μπικίνι ενώ τα αποτελέσματά της διαρκούν περισσότερο. Λόγω των φυσικών συστατικών της δεν προκαλεί αλλεργίες και προφυλάσσει από την δημιουργία θυλακίττιδας.


 

Προσωρινή αποτρίχωση με κερί Xanitalia

Η προσωρινή αποτρίχωση με κερί είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης για όλες τις περιοχές του σώματος. Αφαιρεί εύκολα την τρίχα, χωρίς ιδιαίτερο ερεθισμό, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Η ποιότητα του κεριού που χρησιμοποιείται αλλά και της ταινίας αποκόλλησης εκτός από τη τεχνική της αισθητικού είναι χαρακτηριστικά που την διαφοροποιεί σαν παροχή και αποτέλεσμα.


 

Σχηματισμός φρυδιών

Ο σχηματισμός των φρυδιών είναι πολύ σημαντικός για την ομορφιά και την αρμονία του προσώπου. Το σχήμα, το πάχος και το μήκος των φρυδιών πρέπει να είναι ανάλογα ταιριαστό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου, όμως πάντα επιλέγονται και με τη βάση την ηλικία και το χαρακτήρα του ατόμου.