Μακιγιαζ

“Εμπιστευθείτε τα χέρια των ειδικών Μake up Artists, του κεντρου αισθητικής Μystic Beauty και τα αποτελέσματα θα είναι, πράγματι, θεαματικά! ”

Πρωϊνό Μακιγιάζ

Το πρωινό μακιγιάζ για μερικές γυναίκες είναι ακόμη πιο δύσκολο και από το βραδινό. Αυτό συμβαίνει γιατί, το ζητούμενο του πρωινού μακιγιάζ είναι να μοιάζεις σα να μην έχεις φορέσει τίποτα. Ο κανόνας λοιπόν, είναι να βαφτείς διακριτικά, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά σου με τέτοιο τρόπο που δε θα φαίνεται άσχημα στο φως της ημέρας που δε συγχωρεί λάθη!


Βραδινό Μακιγιάζ

Ένα βραδινό μακιγιάζ πρέπει να σας συνοδεύει σε κάθε επίσημη κοινωνική σας έξοδο ή σε κάθε επαγγελματικό ραντεβού σας.Ο σκοπός του σωστού μακιγιάζ είναι να σας μεταμορφώσει, να τονίσει τα “δυνατά” σας χαρακτηριστικά και να εξουδετερώσει τα αδύναμα σας σημεία.


Νυφικό Μακιγιάζ

Κάθε νύφη επιθυμεί να είναι ξεχωριστή και λαμπερή την ημέρα του γάμου της. Το νυφικό μακιγιάζ εξαρτάται από την εποχή, το στυλ του γάμου και φυσικά τα δικά σου χαρακτηριστικά και χρώματα. Επιστεψου τους ειδικούς και γίνε όμορφη και λαμπερή την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου!