ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Εστιάζουμε στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και των αποτελεσμάτων των θεραπειών που μπορείτε να απολαύσετε στο χώρο μας. Σας παρέχουμε θεραπείες προσώπου ανάλογα την κάθε περίπτωση, λύσεις για το αδυνάτισμα και αποτελέσματα στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γυναικών και αντρών.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου τρόπου αντιμετώπισης, τo Mystic Beauty, πάντα σε μια διαρκή σχέση με τον πελάτη, τον καθοδηγούν, εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο, με εξατομικευμένο πρόγραμμα φροντίδας και συντήρησης, έτσι ώστε τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπευτικής αγωγής να διατηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

“Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών θεραπευτριών μας.”

"Τι να πει κανείς γι' αυτά τα δύο κορίτσια! Εξαιρετικές κοπέλες, άψογη εξυπηρέτηση και κυρίως όταν βρίσκονται μαζί σου σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι με δύο πολύ καλές σου φίλες!"
"Άψογοι επαγγελματίες με υπέρμετρη αγάπη και αφοσίωση στην Αισθητική,η Λία και η Δώρα εργάζονται ατελείωτες ώρες με μεράκι προσφέροντας το καλύτερο στις όμορφες κυρίες τους!"
"Όμορφα - Χαμογελαστά πρόσωπα σε έναν υπέροχο χώρο! Τα κορίτσια πάνω απ' όλα αγαπούν την δουλειά τους, είναι άρτιες επαγγελματίες και πάντα ενημερωμένες σε ότι καινούριο προστάζει ο χώρος της αισθητικής!"
"Ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος και τα κορίτσια είναι καθαρά επαγγελματίες που σέβονται τον πελάτη και την πελάτισσα!"